Välkommen till Er Projektpartner AB

Vi leder era projekt

Vi brinner för att leda projekt och resultaten kommer därefter. Med erfarenhet och ett öppet sinne utmanar vi de traditionella sätten att driva ett projekt på. Vi leder byggprojekt från start till mål och kan allt från små till stora projekt.

Ett takarbete i Stockholm som leds av Er Projektpartner

Er Projektpartner AB

En trygg partner med kunden i fokus

På ER Projektpartner tror vi på grundliga förstudier, personliga möten och noggrann återkoppling. Vår styrka är våra kunder och vi gör alltid vårt yttersta för att skräddarsy lösningar utefter varje enskilt projekts förutsättningar. Inom byggbranschen finns det inget “one size, fits all” utan alla projekt är unika och det är något vi med stolthet tar vara på när vi skapar strategier, kalkylerar, projektleder och dokumenterar. 

Vår gedigna erfarenhet gör att vi vet hur rätt person placeras på rätt plats och vi kan anpassa arbetsgruppen utefter en kombination av kundönskemål och vad vi anser att uppdraget kräver. För oss är det även viktigt att kunna skratta på jobbet och det förmedlar vi till våra kunder. Högt i tak, trygghet och effektivitet är ledord vi alltid arbetar utefter. Med oss kan du känna dig säker på att uppnå bästa tänkbara resultat och samtidigt ha roligt på vägen!

Vår resa startade 2017 när vi, Emanuel Ström och Rickard Gullström, tidigt i vår karriär insåg att det vid ledning av byggprojekt krävs både erfarenhet, kunskap, skicklighet, tid och engagemang.

Medarbetarna på ER Projektpartner har både erfarenhet och expertis av alla komponenter som krävs för att få till ett lyckat byggprojekt. Det är viktigt att samtliga delar såsom ekonomi, byggteknik, samordning, ledarskap samt den juridiska aspekten finns på plats från start. Vi är specialiserade på byggprojektledning inom nyproduktion, anläggning och renovering. Vi ser till att projektet framskrider enligt tidplan, håller budget och att det byggs utefter gällande lagar och krav.

Att möta kundens önskemål, finnas där hela vägen som en stabil och trygg partner samt att se till slutresultatet möter kundens förväntningar – var grundpelarna vi ville fokusera på vid uppstart. Med en vision om att bli det självklara valet för byggprojektledning arbetar vi för att alltid leverera. Vi på ER Projektpartner är här för dig som kund innan, under och efter projektet. Vi har vårt huvudkontor i Solna Strand och leder byggprojekt i hela Stockholmsregionen.